top of page

Najčastejšie otázky k novému športovisku v Považskom Chlmci.

Vytvorili sme pre vás najčastejšie otázky k novému športovisku:

  1. Bude sa trénovať aj v aktuálnych priestoroch na M. R. Štefánika? Odpoveď: Nie, trénovať sa bude už len v Považskom Chlmci.

  2. Kde presne sa bude športovisko nachádzať? Odpoveď: Na ulici Bytčianska oproti požiarnickej škole.

  3. Aká je dostupnosť, nebývajú tam kolóny? Odpoveď: Dostupnosť je veľmi dobrá, na ten smer kolóny nebývajú, v porovnaní s aktuálnou polohou a kolónami pri hypertescu ideme do neporovnateľného 😊

  4. O koľko dlhšie budem musieť cestovať? Odpoveď: Väčšinou je to len o 2-3 min. dlhšie autom ako do súčasnej haly. Viete si to jednoducho pozrieť, keď kliknete na nasledujúci odkaz: https://maps.app.goo.gl/Bw28GEAR3Lt77i9z9 a kliknete na Trasa a zadáte polohu, odkiaľ budete do Považského Chlmca dochádzať. My sme hneď oproti budove HSF.

  5. Chodí tam autobus? Ako ďaleko je zastávka? Odpoveď: Áno, chodí tam 21ka. Zastívka Bytčianska je priamo pred športoviskom, takže max minútu pešej chôdze od haly. Tu je link na MHD: https://imhd.sk/za/cestovny-poriadok/linka/21/Hurbanova/smer-Chlmeck%C3%A1/bd827f7c7f7f7f7f81807c818075c17f75b68087828075be7f75c9807f Taktiež tam stoja prímestské linky do Bytče a pod.

  6. Bude tam parkovisko? Odpoveď: Áno, parkovisko je priamo pred halou.

  7. Je potrebné prihlasovať sa nanovo? Odpoveď: Nie, naši členovia po úhrade členského plynule prejdú do ďalšieho obdobia bez ďalších starostí. Pokiaľ by si niekto želal zmeniť termín tréningov, stačí kontaktovať recepciu v čase, keď mu príde oznámenie o platbe. Noví členovia sa prihlasujú online cez web tak, ako to bolo doteraz.

Recent Posts

See All
bottom of page